Noi declaratii PDF Imprimare Email

Noua generatie de declaratii” privind etichetarea probioticelor: noi date

 generate de “mecanismul de actiune al bacteriilor"

Comentariu audio postat de Shane Starling, prezent la Probiotech in Milano, 23-Jun-2011

Cercetarile metagenom-ului ofera noi perspective asupra misterioaselor mecanisme ce determina comportamentul bacteriilor care compun microbiota intestinului uman – exact tipul de date solicitate de European Food Safety Authority (EFSA).

Interviu cu Dr Michiel Kleerebezem
Cercetator principal, NIZO Food Research

In data de 23.06.2011, intr-o conferinta sustinuta la Probiotech, in Milano, Italia, Dr Michiel Kleerebezem, cercetator principal la NIZO Food Research Olanda, a sustinut ca noile date asupra genomului au acoperit anumite goluri cruciale, cu referire la activitatea bacteriilor probiotice.

“Existau foarte putine date despre cum se ajungea la anumite efecte generate de consumul probioticelor”, spune Dr Kleerebezem.

“Atat genomul uman cat si genomul bacteriilor – daca vorbim de probiotice – ne permit sa avem o privire holistica, de ansamblu, asupra a ceea ce se petrece la nivel molecular… astfel incat putem face conexiuni, putem construi modele de comunicare la nivel molecular intre probiotice si celulele corpului uman, permitandu-ne sa explicam efectele clinice generate de tulpinile de baterii probiotice. Acestea sunt mecanisme pe care se bazeaza declaratiile de sanatate ce vor apare pe etichetele produselor probiotice.”

 

Pentru a audia interviul copiati link-ul de mai jos in browser-ul dumneavoastra, iar apoi dati um click:

http://www.nutraingredients.com/Research/Next-generation-probiotic-health-claims-The-rise-of-mechanism-based-data/?c=pFsz%2Bza5RygWykwmTTMjGA%3D%3D&utm_source=newsletter_daily&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter%2

 

 


Motorizat de Joomla!. Designed by: gt game domain names registration Valid XHTML and CSS.